Onze diensten

Met deze diensten zorgen wij ervoor dat uw website explodeert met potentiele klanten.

Wat wij doen

Onze diensten zijn perfect om uw website tot een groot succes te maken. SEO lokaal specialiseert zich in lokale SEO maar doet ook algemene SEO & webdesign.

Lokale SEO icon

Lokale SEO

Lokale zoekmachine optimalisatie. Versla uw lokale concurrentie met de zoekmachines.

Website optimalisatie icon

Website optimalisatie

Door de inhoud van de website te optimaliseren krijg je meer klanten.

Webdesign icon

Webdesign

Uw website technisch verbeteren waardoor gebruikers een betere ervaring hebben.

Zoekmachine optimalisatie icon

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie oftewel: algemene SEO.

Data driven SEO icon

Data driven SEO

Wij gebruiken onze eigen data om uw website te optimaliseren.

SEO Expert icon

SEO expert

SEO expert met ruim 8 jaar ervaring in verschillende branches van de SEO.

Sterke punten

SEO Lokaal is gespecialiseerd in lokale SEO. Dit betekend echter niet dat wij geen andere zoekmachine optimalisatie kunnen doen, sterker nog het heeft veel raakvlakken. Lokale SEO werkt namelijk niet als de website optimalisatie niet perfect is.  Lokale SEO is meer een “plug-in” op je SEO en zorgt ervoor dat je goed vindbaar bent in Google maps en de “local searches”.

  • Lokale SEO
  • Algemene SEO
  • Data analyse
  • Webdesign

Wij weten wat werkt en wat niet.

 

Het allerbelangrijkste bij alle soorten van SEO is dat je precies weet wat je doet. Het kan namelijk zo maar zijn dat een zoekmachine zijn algoritme update en je een penalty(straf) krijgt.

Deze penalty’s kunnen zo schadelijk zijn voor je website, dat het soms slimmer is om van domeinnaam te veranderen. Dit is natuurlijk voor elk bedrijf de grootste nachtmerrie, je levert namelijk een enorm groot deel van je merknaam in.

SEO Lokaal doet veel onderzoek naar SEO. Zo zijn wij continu aan het experimenteren met nieuwe technieken die we zouden kunnen toepassen. U kunt hier meer over lezen in ons blog, waar wij continu onze nieuwe technieken delen!

 

SEO onderzoek is veel proberen en dan kijken wat het doet met je zoekmachine vindbaarheid. Bij lokale SEO is het onderzoek moeizaam, omdat hier nog niet veel over bekend is. 

Toen lokale SEO nog maar net bestond zijn wij als één van de eerste begonnen met dit te onderzoeken, u kunt hier meer over lezen op de over ons pagina. Wij zitten in een community met “lokale SEO-onderzoekers” over de hele wereld. Hierdoor kunnen wij sneller ons onderzoek verrichten en zijn wij altijd up-to-date.

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor SEO Lokaal?

Op dit moment zijn wij de enige die zich specialiseren in lokale SEO. Ook hebben wij nadat wij veel onderzoek hebben gedaan, een stuk software gemaakt die ons efficiënt en direct, data geeft waarmee wij uw website beter vindbaar kunnen maken op bijvoorbeeld Google Maps. Dit is uniek en wordt zo ver wij weten nog nergens anders gedaan.

Wat zijn de kosten van SEO Lokaal?

Het uiteindelijke kostenplaatje hangt af van hoe competitief uw branche is en hoe groot de stad/ het dorp is, waarin u bovenaan wilt komen. Wij reageren bijna direct op aanvragen en wij kunnen in vijf minuten een redelijk kostenplaatje vast stellen. Wij raden u dan ook aan om ons te mailen of te bellen.

Welke resultaten garanderen jullie?

Uiteindelijk zijn zoekmachines als Google natuurlijk énorm. De algoritmes die zoekmachines gebruiken om te bepalen welke website boven aan komt, zijn niet alleen enorm complex, maar ook geheim. Wij kunnen dus niet garanderen dat je op plek één komt. Wel kunnen we garanderen dat je online vindbaarheid zal groeien.

Ik heb al een website, kan ik deze behouden?

Deze vraag is erg moeilijk te beantwoorden zonder dat we de website hebben gezien. Wij eisen een aantal componenten die uw website moet hebben. De website moet een CMS (WordPress) hebben en moet repsonsive (bruikbaar op mobiel en tablet)  zijn. Daarnaast moet de website nieuw genoeg zijn, zodat klanten weten dat u nog uw diensten aanbiedt. 

Wat is het verschil tussen SEO en lokale SEO?

Bij lokale SEO gaat het over de websites die boven aan staan als je bijvoorbeeld “restaurant” in typt. Deze resultaten zijn verbonden aan uw locatie en zullen dus resultaten in uw buurt tonen.

Algemene SEO zorgt ervoor dat uw website vindbaar is als er een bepaald sleutelwoord word gezocht in de zoekmachine. Bijvoorbeeld als je “online cursussen” intypt, dat uw website dan boven aan komt te staan. Algemene SEO is vaak minder gericht op uw diensten en meer op het verschaffen van informatie. Lokale SEO zijn over het algemeen gerichte klanten die naar uw bedrijf of uw dienst opzoek zijn.

 

SEO Lokaal

Populierstraat 8, 5482 BE Schijndel

Laat nieuwe klanten uw bedrijf vinden!

Lokale SEO zorgt ervoor dat uw bedrijf gevonden wordt in bijvoorbeeld Google Maps!

Locatie

Populierstraat 8, 5482 BE Schijndel

06 38286212

[email protected]

Contact

U kunt ook contact opnemen via onze contact pagina!