Data driven SEO

Data driven SEO is een bewezen methode om uw website te optimaliseren.

Weten wij wat zoekmachines denken?

Data driven SEO betekent dat wij uw website optimaliseren door middel van informatie. Zoekmachines denken maar aan één ding: Hoe hulp ik mijn zoekende gebruikers het beste?

De ouderwetse gedachte van SEO was: “Hoe manipuleer ik zoekmachines zodat mijn website boven aan staat.”

Zoekmachines zijn tegenwoordig zó enorm geavanceerd, dat het “naar de top” manipuleren zo goed als onmogelijk is geworden. Dit is zeker waar bij nieuwe soorten SEO zoals lokale SEO, dit valt niet meer te manipuleren en goede data is hierom belangrijk.

De nieuwe gedacht achter SEO is: “Hoe help ik de zoekende gebruiker zo veel mogelijk op mijn website?”

 

Dit betekent dat als u zoekt naar bijvoorbeeld: “Hoe lang moeten eieren koken?”
Dat de website die boven aan staat waarschijnlijk het állerbeste antwoord geeft op deze vraag.

Hoe beoordelen zoekmachines welke website het állerbeste antwoord geeft op deze vraag? Juist ja, door DATA!

Data driven SEO is de omgekeerde wereld. Wij verzamelen en analyseren de data bij bepaalde zoekwoorden om erachter te komen wat volgens zoekmachines het beste antwoord geeft op een bepaald zoekwoord.

“Wat denken zoekmachines dat het beste antwoord is voor een bepaald zoekwoord.”

 Volgt u ons nog?

Statistieken pictogram

Data is enorm waardevol voor SEO

Zoekmachines zijn uiteindelijk algoritmes die proberen te begrijpen wat de gebruiker wilt vinden. Dit doen deze algoritmes door een ontelbare hoeveelheid data te verzamelen.

Data driven SEO zorgt voor resultaat

Data driven SEO kan, mits goed toegepast, u op plek één krijgen bij verschillende zoekwoorden. Als uw website bij één zoekwoord boven aan staat, is het gemakkelijker om bij andere zoekwoorden boven aan te komen door middel van zoekmachine optimalisatie.

Analyseren pictogram

You never fail, until you stop trying.

Het slechte nieuws, data driven SEO duurt lang, érg lang. Met alleen goede content kan het soms wel jaren duren voor dat u een succesvolle website krijgt. Het is echter wel cruciaal. Een gezonde combinatie van verschillende SEO technieken zal het proces zeker versnellen, maar SEO blijft een lang proces weten wij bij SEO lokaal. Het is een proces waar u en uw bedrijf nooit slechter van kan worden. Uiteindelijk zorgt data driven SEO niet alleen voor meer bezoekers, maar ook voor meer klanten.

Wie zou u eerder kiezen? De bakker die u altijd zo goed helpt met de keuze in het brood, of de bakker die u boos aankijkt en wacht tot u eindelijk eens betaald heeft?

Een geoptimaliseerde website met inhoud zorgt automatisch voor klanten. Dit is waar voor alle soorten SEO, zo kan alleen online marketing er al voor zorgen dat u veel nieuwe klanten krijgt, of kan het webdesign er al voor zorgen dat u meer klanten krijgt. Het beste is alle soorten te combineren voor een gegarandeerd succes.

Ons Blog

Wil je zelf SEO leren? Op ons blog plaatsen wij regelmatig data driven SEO tutorials en updates. Neem eens een kijkje!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Laat uw website het werk doen!

Door middel van data driven SEO kunt u ervoor zorgen dat uw website continu voor nieuwe klanten zorgt.

SEO Lokaal

Populierstraat 8, 5482 BE Schijndel

Locatie

Populierstraat 8, 5482 BE Schijndel

06 38286212

[email protected]

Contact

U kunt ook contact opnemen via onze contact pagina!