Online marketing

Online marketing, maar dan nèt een tikkeltje anders.

Wat is online marketing?

Online marketing is het bekend maken van uw bedrijf door op sociale media websites uw klanten op de hoogte te houden. Simpel toch, maar wat werkt nou wel en wat werkt nou niet? Dat is precies waar SEO lokaal zich in bezig houdt. Wij zijn al een aantal jaren bezig met het ontwikkelen van een methode die goed werkt. U kunt hier meer over lezen op de over ons pagina.

Stel u bent een stukadoor en u hebt een Facebook pagina waar u elke week één aantal keer een artikel deelt over een nieuw stucwerk product, vinden uw klanten dit nou echt interessant?

 

 

 

Nee! Uw klanten betalen u, en uw klanten verwachten eigenlijk dat u zich in deze producten specialiseert zodat zij dat niet hoeven.

Het positieve van deze benadering is natuurlijk wel dat uw klanten op de hoogte zijn dat u nog steeds een actieve stukadoor bent die ze zouden kunnen aanraden voor vrienden en familie.

Het zal echter wel moeilijk worden om op deze manier een platform te creëren dat zorgt voor nieuwe klanten.

Dat kan nog veel beter, vinden wij.

Online marketing door SEO lokaal?

Wilt u onze hulp bij het optimaliseren van uw online marketing?

Hoe vinden wij dat online marketing moet?

Dus u heeft een Facebook pagina, voornamelijk volgen bestaande klanten u en u zet regelmatig nieuwe producten die u gebruikt op de pagina. Dit zorgt ervoor dat u regelmatig via uw bestaande klanten een aantal nieuwe klanten krijgt. Jammer genoeg zorgt het niet voor een grote piek van nieuwe klanten. Wat zouden wij dan doen?

Onze eerste stap zal zijn: Maak foto’s van uw werk! De foto’s kunnen op uw Facebook worden gezet zodat nieuwe klanten meteen kunnen zien dat u kwaliteitswerk levert. Daarnaast gaan wij de foto’s op uw website plaatsen zodat nieuwe bezoekers ook meteen kunnen zien dat u ervaring hebt.

Daarnaast gaan wij deze foto’s gebruiken om via Google Mijn Bedrijf een aantal hyper-lokale signalen te creëren. Op deze manier krijgt u meer lokale bezoekers die u gemakkelijker omzet naar betalende klanten, dit is typisch lokale SEO.

Dit zorgt direct voor:

  • Verhoging in zoekmachines,
  • Nieuwe bezoekers op uw website
  • Gemakkelijker likes krijgen op uw facebook pagina
  • Een betere lokale vindbaarheid door Google Mijn Bedrijf.

Zouden wij nog meer proberen? Nou, als u echt een autoriteit wilt worden in uw branche, dan zijn Youtube video’s zo enorm krachtig.

Een stukadoor die in een video uitlegt hoe spachtelputz afgewassen moet worden, of hoe gebroken stucwerk kan worden gefixt, dat zijn video’s die bekeken gaan worden! Deze video’s gebruiken wij dan weer in de website en op andere platformen dit zorgt voor een enorm krachtige boost bij de zoekmachines.

Alleen door dit te doen kunt u al meer dan genoeg klanten krijgen. Bekijk onze andere diensten

Ons Blog

Wil je zelf zoekmachine optimalisatie leren? Op ons blog plaatsen wij regelmatig SEO tutorials en updates. Neem eens een kijkje!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Laat ons u helpen met online marketing!

Door een combinatie van zoekmachine optimalisatie en online marketing kunnen wij uw bedrijf écht op de kaart krijgen!

SEO Lokaal

Populierstraat 8, 5482 BE Schijndel

Locatie

Populierstraat 8, 5482 BE Schijndel

06 38286212

[email protected]

Contact

U kunt ook contact opnemen via onze contact pagina!