Webdesign

Zorg dat uw bedrijf serieus genomen wordt door webdesign.

Webdesign bij SEO lokaal

Webdesign is ook belangrijk voor zoekmachines! SEO is niet allemaal technisch. Zorgen dat uw bezoekers uw website fantastisch vinden en bijna meteen vinden wat ze nodig hebben heeft ook invloed op zoekmachine optimalisatie.

Maar webdesign zorgt niet alleen voor een betere vindbaarheid, uiteindelijk is het doel van uw website natuurlijk nieuwe klanten vinden! Een mooie en moderne website met een beetje online marketing over de branche waar uw bedrijf zich in bevindt, zorgt voor vertrouwen bij nieuwe klanten.

SEO lokaal gebruikt WordPress voor het bouwen van het webdesign. WordPress heeft in vergelijking met andere CMS systemen enorm veel voordelen. Het is makkelijk, werkt altijd en heeft plug-ins die uw website en inhoud nog veel krachtiger kunnen maken.

 

Yoast SEO wordt op elke website die wij maken standaard meegeleverd.
Yoast SEO is een plug-in die ervoor zorgt dat veel technische on-page SEO automatisch wordt opgelost. Ook geeft Yoast SEO inzicht over hoe goed een artikel is geschreven. Wij installeren ook Yoast SEO local, een lokale SEO plug-in die je website meteen een goede markup geeft.

WordPress heeft ook een groot nadeel. Het is vaak trager als andere CMS platformen, wij lossen dit op door uw website op een Cloudflare CDN te hosten. Hierdoor is uw website in ieder geval sneller als 50% van de Nederlandse websites.

Wij werken al drie jaar samen met ElegantThemes, daar kunt u meer over lezen op onze over ons pagina.
ElegantThemes maakt plug-ins voor webdesign op WordPress. Uw webdesign wordt gemaakt met behulp van de plug-in Divi.
Divi zorgt ervoor dat uw website er razend vlug er prachtig uit komt te zien.

Webdesign is niet alleen hoe je website eruit ziet.

Webdesign is óók hoe de website werkt. Het belangrijkste van je website is uiteindelijk dat je bezoeker zo’n goede ervaring heeft dat hij of zij een klant wordt, dit noemen wij website optimalisatie. Er zijn een aantal dingen belangrijk om dit waar te maken. De website moet er allereerst natuurlijk mooi uit zien, maar het is nog veel belangrijker dat je bezoeker meteen vindt wat hij zoekt. Hoe de website is opgebouwd speelt hierbij een grote rol. Ook is het belangrijk dat de bezoeker meteen weet hoe hij of zij jou product of dienst kan kopen. Je wilt natuurlijk niet dat een bezoeker dit niet kan vinden en daarom maar naar de concurrent gaat. Dit doen wij door een “call-to-action” (CTA) button. Een CTA button is een grote button op de hoofdpagina die direct wijst naar waar u het liefst hebt dat de bezoeker heen gaat, bij ons is dit bijvoorbeeld de contact pagina.

Bekijk de diensten pagina om te zien wat wij nog meer doen!

Ons Blog

Wil je zelf SEO leren? Op ons blog plaatsen wij regelmatig data driven SEO tutorials en updates. Neem eens een kijkje!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Een design dat bezoekers omzet naar klanten!

Wij weten hoe het design van uw website er uit moet komen te zien om bezoekers om te zetten naar betalende klanten.

SEO Lokaal

Populierstraat 8, 5482 BE Schijndel

Locatie

Populierstraat 8, 5482 BE Schijndel

06 38286212

[email protected]

Contact

U kunt ook contact opnemen via onze contact pagina!