Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Maak uw bedrijf in heel Nederland bekend door zoekmachine optimalisatie (SEO).

Zoekmachine optimalisatie, hoe werkt dat?

Lokale klanten zijn natuurlijk voor de meeste bedrijven enorm belangrijk, dit wordt gedaan door lokale SEO. Maar wat nou als u een product verkoopt en u wilt heel Nederland kunnen bereiken?

Voor een landelijk bereik heeft u een andere aanpak nodig en dit wordt in de volksmond vaak gewoon zoekmachine optimalisatie genoemd, oftewel SEO. Over het algemeen is de concurrentie bij landelijke SEO vaak een stuk groter als bij lokale SEO. Dit komt omdat grote bedrijven zich altijd landelijk richten.

 

Maar hoe komt jou website nu boven aan bij landelijke zoektermen zoals “auto exporteren” door middel van zoekmachine optimalisatie?
Dit doet SEO lokaal door een unieke aanpak.

Wij beginnen met eerst uw website te optimaliseren door middel van website optimalisatie. Wij zorgen er hiermee voor dat uw website door zowel bezoekers als zoekmachines goed bezocht kan worden. Hierna gebruiken wij onze eigen software om te kijken hoe “krachtig” uw website al is en hoe krachtig de websites zijn die voor uw zoekwoord in de top drie resultaten staan, dit noemen wij data driven SEO.

Zoekmachine optimalisatie voor uw bedrijf?

Wij kunnen door middel van zoekmachine optimalisatie uw bedrijf kenbaar maken door heel Nederland.

Onze unieke methode

Hoogstwaarschijnlijk zijn deze websites krachtiger als uw website omdat zei ook gebruik maken van zoekmachine optimalisatie.

Daarom gaan wij op zoek naar zoekwoorden gerelateerd aan uw bedrijf en waar de concurrentie een stuk lager is. Deze zoekwoorden zijn vaak wat langer. Dus in plaatst van het zoekwoord “auto exporteren” te gebruiken, gebruiken wij eerst bijvoorbeeld het zoekwoord “auto exporteren bpm terugvragen”. Wij maken een prachtig artikel over dit onderwerp wat de bezoekers van uw website direct helpt. Dit herhalen wij met zo veel zoekwoorden als wij nodig vinden.

Wat er dan gebeurt is erg fijn. De zoekmachines “zien” dat onze artikelen kwaliteitsvol zijn en dat onze bezoekers tevreden geholpen worden met deze artikelen. Hierdoor wordt het steeds gemakkelijker om uw website boven aan te krijgen bij moeilijkere zoekwoorden.

Terwijl we dit doen gaan wij ook kijken naar andere websites, die misschien baadt hebben om in hun website te verwijzen naar uw artikel.

Dit noemt men “backlinks”. Backlinks zijn websites die naar uw website verwijzen. Op dit moment denkt Google: “Deze website helpt zijn gebruikers zó goed, dat zelfs andere websites naar hun verwijzen”.

Dit zorgt voor een enorm krachtige website en op dit moment kunnen we voor uw échte zoekwoord (auto exporteren) boven aan krijgen.

Dit zoekmachine optimalisatie proces duurt vrij lang en is arbeidsintensief, maar dit blijft uw website áltijd helpen. Het is een investering met een ROI van ongeveer één jaar, afhankelijk van de branche. Wij hebben bedrijven, door onze SEO methode zien verdrinken in klanten. Be careful what you wish for…

Ons Blog

Wil je zelf SEO leren? Op ons blog plaatsen wij regelmatig data driven SEO tutorials en updates. Neem eens een kijkje!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Laat uw website het werk doen!

Door middel van data driven SEO kunt u ervoor zorgen dat uw website continu voor nieuwe klanten zorgt.

SEO Lokaal

Populierstraat 8, 5482 BE Schijndel

Locatie

Populierstraat 8, 5482 BE Schijndel

06 38286212

[email protected]

Contact

U kunt ook contact opnemen via onze contact pagina!