Over ons

SEO lokaal, uw hulp bij het domineren van lokale zoekresultaten!

Wie is SEO lokaal?

SEO lokaal is een bureau gestart door Rick van Boxtel. Rick van Boxtel zit al een aantal jaren in de zoekmachine optimalisatie.

Voor Rick was het een bijverdienste om zoekmachine optimalisatie uit te voeren voor klanten uit voornamelijk Amerika.

Deze klanten verkreeg Rick door een van de grootste SEO forums. Hij deed voornamelijk on-page SEO voor deze klanten, dit is een technische vorm van zoekmachine optimalisatie die ervoor zorgt dat, door middel van data driven SEO de websites sneller hoger komen in Google.

Hij zag dit meer als een hobby en studeerde af op het Fontys voor de opleiding ICT & Technology. Terwijl Rick deze studie aan het afronden was, keek hij toe hoe de ontwikkeling van SEO steeds serieuzer werd.

Op dit moment zag Rick de kans om zijn studie en hobby te combineren, hij ging zich specialiseren in software voor de lokale SEO markt. De ontwikkeling ging erg moeizaam.

Het moeilijkste was de data te verzamelen om te bewijzen dat wat de software deed ook écht werkte.

 

Na één volledig jaar van testen en ontwikkelen is de software eindelijk af en kan Rick met deze software zien waarom bepaalde pagina’s het niet goed doen en waarom andere pagina’s het wel goed doen.

De software is overigens echt geen magische tool die er in een keer voor zorgt dat u bovenaan komt in Google, dat soort tools bestaan niet.

Deze tool verzameld heel veel gegevens van alle websites die bij een bepaald zoekwoord boven aan staan. Daarna vergelijkt de software automatisch uw eigen pagina en zegt wat er nog verbeterd moet worden.

Toen de software eindelijk af was heeft Rick gekeken naar concurrerende tools.

Een tool die er veel op leek was Rank Chaser van “SEO Guru” Chase Reiner. Rank Chaser wordt op dit moment verkocht voor 2.000 dollar (1.750 euro), een belachelijke prijs voor deze tool. Zeker omdat je niets aan de tool hebt als je geen SEO expert bent.

Rick is SEO lokaal begonnen om de kleinere bedrijven, die geen 3.000 euro per maand kunnen betalen (gemiddelde kosten van een goed SEO bureau) te helpen met hun online marketing.

Analyseren pictogram

Analyseren

SEO lokaal zal allereerst uw website en zoekwoorden analyseren en gebruiken om hierna een webdesign toe te passen wat werkt bij uw klanten. Als dit gedaan is zal SEO lokaal uw website optimaliseren voor lokale SEO.

Toenemende klanten

Wij gebruiken eerlijke lokale SEO tactieken die zoekmachines waarderen om op uw website meer bezoekers te krijgen. Een deel van deze bezoekers zult u hierna omzetten in klanten. Per branche is de ratio bezoeker-klanten anders. Gemiddeld proberen wij per elke 10 bezoekers één klant te krijgen.

Statistieken pictogram

Wij zorgen voor resultaat!

Uiteindelijk moet u om succesvol te zijn met zoekmachine optimalisatie twee dingen kunnen.

Allereerst moet u data weten te vergaren en deze data kunnen analyseren voor een beter resultaat.
Ten tweede moet u gewoon verschrikkelijk hard werken om genoeg inhoud te creëren die bezoekers leuk vinden.

Het is een tijd intensief proces en als het werkt is het zeker iets wat ook heel leuk kan zijn om zelf te doen.

Op ons blog laten wij dan ook regelmatig zien hoe wij lokale SEO toepassen. Het is mogelijk om volledig gratis boven aan te komen, dit kost echter enorm veel tijd en risico. Als je echt interesse hebt om het zelf te doen, dan raadt ik u aan om gewoon eens samen met ons te bekijken wat je wilt gaan doen. Wij helpen graag en dat hoeft ook geen gouden dukaten te kosten.

Om te beginnen, bekijk het filmpje. Dit filmpje is van Ruan Marinho, een SEO guru die ik persoonlijk erg sterk vindt. Hij interviewt Ryan Stewart, de eigenaar van Webris. Webris is een van de beste digitale marketing bureaus die ik ken. Ze hebben het over hoe SEO de afgelopen jaren is veranderd.

Onze diensten

SEO Lokaal is uniek in Nederland. Op dit moment zijn wij het enige bedrijf dat lokale zoekmachine optimalisatie kan uitvoeren. Dit doen wij door middel van data-driven inzichten en onze eigen software.

Lokale SEO icon

Lokale SEO

Lokale SEO (zoekmachine optimalisatie), versla uw lokale concurrentie.

Website optimalisatie icon

Website optimalisatie

Door de inhoud van de website te optimaliseren krijg je meer klanten.

webdesign icon

Webdesign

Uw website technisch verbeteren waardoor gebruikers een betere ervaring hebben.

Zoekmachine optimalisatie icon

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie oftewel: SEO optimalisatie.

Data driven SEO icon

Data driven SEO

Wij gebruiken onze eigen data om uw website te optimaliseren.

Online marketing icon

Online marketing

Uw online aanwezigheid verhogen door middel van SEO

Blog

Neem eens een kijkje op ons blog, wij posten regelmatig handleidingen waarin wij in veel details uitleggen hoe je bepaalde SEO technieken moet toepassen!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Krijg hulp van SEO lokaal!

Wij helpen graag uw lokale bedrijf nóg succesvoller te maken!

SEO Lokaal

Populierstraat 8, 5482 BE Schijndel

Locatie

Populierstraat 8, 5482 BE Schijndel

06 38286212

[email protected]

Contact

U kunt ook contact opnemen via onze contact pagina!